INTREBARI FRECVENTE

Consum de combustibil cu 5.7L V8 HEMI®: Oraș 15,7 l/100km, Autostradă 10,7 l/100km, Comb.: 14,9 l/100km; CO2 Emisii comb.: 352 g/km; Clasa de emisii: 459/2012; CO2-Clasa de eficiență: G*

INTREBARI FRECVENTE

Consum de combustibil cu 5.7L V8 HEMI®: Oraș 15,7 l/100km, Autostradă 10,7 l/100km, Comb.: 14,9 l/100km; CO2 Emisii comb.: 352 g/km; Clasa de emisii: 459/2012; CO2-Clasa de eficiență: G*

Alege-ți subiectul

Disponibilitate Dodge & RAM în Europa

KAMPUR COM este un importator autorizat de vehicule Dodge & RAM în România. Accesați pagina de contact pentru mai multe informații.

KAMPUR COM comandă modele compatibile cu cerințele europene în ceea ce privește standardele de emisii, capacitățile tehnice, restricțiile de greutate, luminile, anvelopele și alți factori care ar putea restricționa capacitatea de a importa un anumit model. Modelele noastre Dodge & RAM selectate cu grijă pot fi importate în țări europene. Importarea unui model diferit poate duce la taxe de import mai mari și vă poate limita capacitatea de a înregistra vehiculul din cauza restricțiilor de emisie.

Timpul de livrare

Acesta va depinde foarte mult de opțiunile și combinația de culori pe care doriți să le comandați. Majoritatea combinațiilor sunt de obicei stocate în două depozite centrale și pot fi trimise rapid. Pentru un termen de livrare cât mai corect, contactați KAMPUR COM

KAMPUR COM este importator oficial în România Dodge & RAM. Adresa noastra este: Ghimbav, DN1-DN73, FN.

Informatii despre vehicul

Vă rugam să ne contacți pentru a primi gratuit o broșură printată

Vehicule importate

Când cumpărați un vehicul Dodge sau RAM importat de la KAMPUR COM, puteți fi sigur că fiecare mic detaliu a fost deja luat în considerare. Vehiculele noastre sunt disponibile cu garanția standard de 24 de luni și sunt gata de înregistrare pe piața locală.

Taxa pe valoarea adaugata (TVA)

Atunci când achiziționați un vehicul Dodge sau RAM nou de la un dealer KAMPUR COM, factura dvs. va indica, valoarea TVA separat, ceea ce permite companiilor europene să recupereze TVA-ul în conformitate cu legile fiscale locale. Cu toate acestea, trebuie să consultați contabilul dumneavoastră înainte de a achiziționa un vehicul nou.

Garantia Dodge & RAM în Europa

Da, garanțiile Dodge și RAM nu acoperă vehiculele care sunt importate în Europa. AEC a dezvoltat un produs exclusiv pentru garanții auto împreună cu una dintre cele mai mari companii europene de asigurări care funcționează la fel ca garanția producătorului. Vă asigurați că vehiculul dvs. este acoperit - chiar și în cazul puțin probabil al unei defecțiuni.

Nu. Garanția AEC este exclusivă pentru rețeaua de dealeri AEC. Vă veți bucura de beneficiile extinsei garanții AEC numai dacă achiziționați vehiculul dvs. de la un dealer AEC. Dacă doriți să aflați mai multe despre garanția noastră AEC vă rugăm să ne contactați

Dealerii AEC oferă două tipuri de garanții: AEC Basic și AEC Premium, ambele cu o durată minimă de 24 de luni. AEC Basic oferă o rambursare de 100% a manoperei și a materialelor pentru daunele cauzate de motor, transmisie și diferențial în conformitate cu condițiile de asigurare AEC Basic pentru 24 de luni sau 100.000 km, în funcție de primul criteriu atins. AEC Premium oferă o rambursare de 100% a manoperei și a materialelor pentru daunele cauzate de toate componentele mecanice și electronice ale vehiculului, în conformitate cu condițiile de asigurare AEC Premium pentru 24 de luni sau 100.000 km, în funcție de primul citeriu atins. Pentru a citi condițiile complete de garanție AEC, vă rugăm să ne contactați.

Nu. Garanția AEC a fost dezvoltată de echipa noastră special pentru piața europeană. De exemplu, garanția noastră AEC Premium oferă o acoperire de 100% pentru cererile de garanție la toate piesele mecanice și electronice ale vehiculelor, în conformitate cu condițiile de asigurare AEC Premium pentru 24 de luni sau până la 100.000 km, în funcție de primul criteriu atins. Acest tip de acoperire este greu de egalat, deoarece majoritatea altor garanții folosesc sumele de acoperire ale unei „garanții auto folosite”. Pentru a citi condițiile complete de garanție AEC, vă rugăm să contactați dealerul dvs. KAMPUR COM.

Garanția standard AEC este de 24 de luni sau până la 100.000 km, în funcție de primul criteriu atins. Puteți prelungi această garanție cu 12 sau 24 de luni suplimentare, sau aveți 36 sau 48 de luni de garanție totală a vehiculului nou, respectiv până la 100.000 km.

Nu. Garanția AEC este exclusivă pentru rețeaua de dealeri AEC și nu poate fi achiziționată separat.

Marea majoritate a garanțiilor oferite pe piață sunt așa-numitele „garanții pentru auto folosite”. Înseamnă că atunci când achiziționați un nou vehicul Dodge & RAM cu o astfel de garanție, vehiculul este tratat ca o mașină uzată, nu nouă. Acoperirea și plățile aferente garanțiilor pentru mașini uzate diferă semnificativ de garanțiile pentru mașinile noi.

Service si reparatii

Trebuie să reparați vehiculul în funcție de intervalele de service găsite în spatele manualului. Nu sunteți obligat să mergeți la service la același dealer; cu toate acestea, lucrările de întreținere trebuie efectuate de un SERVICE autorizat AEC.

Asigurare auto

Portofoliul de servicii KAMPUR COM include acorduri cu companii de asigurări de top pentru toate vehiculele noastre oferite, în condiții extrem de competitive. Când cumpărați un vehicul Dodge sau RAM , pur și simplu oferiți datele dvs. și veți primi o ofertă în aceeași zi.

Înmatricularea

Vehiculele Dodge & RAM vândute prin rețeaua AEC sunt gata de înregistrare în țara în care se află dealerul. Vă recomandăm cu tărie să cumpărați vehiculul dvs. de la un dealer AEC din apropierea dvs.

Vehiculele Dodge & RAM nu sunt prevăzute cu un certificat de conformitate (CDC). Cu toate acestea, vehiculele Dodge și RAM vândute prin rețeaua AEC sunt gata de înregistrare în țara respectivă în care se află dealerul.

Leasing & finantare

KAMPUR COM oferă condiții excelente de finanțare și leasing prin societatile de leasing / bancile partenere. Contactați KAMPUR COM pentru mai multe informații.

Consum combinat de combustibil pentru modele Dodge cu motoare pe benzină V8 - V6: 14,7 – 11,2 l/100km; CO2-Emisii comb.: 395 – 272 g/km; Clasa de emisii: 459/2012; CO2-Clasa de eficiență: G* | Consum combinat de combustibil pentru modele RAM 1500 cu motor pe benzina V8: 14.9 - 12.8 l/100km; CO2-Emisii comb.: 352 - 298 g/km; Clasa de emisii: 459/2012; CO2-Clasa de eficiență: G-E*