SERVICII IMPORTATOR DODGE & RAM ROMANIA - KAMPUR COM

Consum de combustibil pentru modele RAM 1500 cu motoare pe benzină V8: 14.9 - 12.8 l/100km; CO2-Emisii comb.: 352 - 298 g/km; Clasa de emisii: 459/2012; CO2-Clasa de eficiență: G-E*

DESPRE KAMPUR COM

Consum de combustibil pentru modele RAM 1500 cu motoare pe benzină V8: 14.9 - 12.8 l/100km; CO2-Emisii comb.: 352 - 298 g/km; Clasa de emisii: 459/2012; CO2-Clasa de eficiență: G-E*

De ce să cumperi un Dodge sau RAM de la KAMPUR COM?

Dacă sunteți în căutarea unui Dodge sau RAM în ROMANIA, atunci nu pierdeți serviciile exclusive oferite de KAMPUR COM. SUNTEM parteneri de încredere si siguri, dedicați să oferim cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți, pentru că satisfacția ta este ceea ce înseamnă munca noastră.

Mai jos este o prezentare a celor mai complete pachete de servicii oferite pentru vehiculele Dodge & RAM din Europa:

  • STOC DE Dodge & RAM la 150
  • Dodge & RAM omologare exclusivă pentru Europa
  • Soluții de finanțare Dodge & RAM pentru clienții finali
  • Piese și accesorii Dodge & RAM furnizate prin MOPAR, disponibile direct din stoc.
  • Pachete de granție si asistență rutieră sunt printre cele mai bune în industria auto pentru posesorii de masini Dodge & RAM

Import

Ca importator autorizat pentru Dodge & RAM, noi la KAMPUR COM suntem cea mai bună sursă pentru nevoile dvs. de vehicule Dodge & RAM. Vehiculele noastre sunt comandate direct de la producător, configurate la specificațiile dvs.Vă garantăm că vehiculele noastre îndeplinesc specificațiile exacte ale legislației europene. Atunci când căutați un vehicul Dodge sau RAM, KAMPUR COM ESTE locul ideal.

Notă importantă pentru cumpărători: Aveți grijă că anumite vehicule disponibile în Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada nu respectă standardele europene de emisie sau alte reglementări și nu pot fi modificate. Prin urmare, multe dintre aceste vehicule nu pot fi înmatriculate în Europa. Când cumpărați un vehicul importat de KAMPUR COM, puteți fi sigur că acesta a fost realizat corect pentru piața europeană.

Garanție

KAMPUR COM oferă o gamă largă de scheme de garanție premium pentru toate vehiculele Dodge și RAM.

Două opțiuni diferite de asigurare sunt disponibile:

AEC Basic este un produs de asigurare care oferă acoperire completă pentru defectele celor mai importante componente ale vehiculului (motor, transmisie și diferențial) de până la 100.000 km în condițiile generale de asigurare.

AEC Premium este un produs de asigurare bazat pe condițiile din garanția din fabrică care oferă o acoperire completă pentru defectele din toate componentele mecanice și electronice ale vehiculului până la 100.000 km în condiții generale de asigurare.

Perioade – perioade de 24/36/48 de luni sunt disponibile pentru vehiculele dvs. AEC Dodge & RAM.

Pentru detalii suplimentare contactați KAMPUR COM.

Fințare & Leasing

În calitate de client, vă puteți baza pe o gamă largă de servicii financiare prin intermediul KAMPUR COM.

Omologare

Vehiculele AEC sunt pregătite prin calitatea producătorului pentru a respecta toate standardele E.U. Ne putem ajuta clienții cu conversia, documentația și certificarea tehnică a vehiculelor pe întreg teritoriul României.

Clienții pot fi siguri că experiența noastră extinsă , asigură că vehiculul dvs. îndeplinește cerințele de înmatriculare în România.

MOPAR

KAMPUR COM este un importator oficial de piese și accesorii MOPAR pentru România.

Aceasta înseamnă că dealerii noștri au acces la o gamă completă de piese de schimb și accesorii care vă vor face experiența personală unică.

Pentru detalii suplimentare contactați KAMPUR COM.

Consum de combustibil pentru modele RAM 1500 cu motoare pe benzină V8: 14.9 - 12.8 l/100km; CO2-Emisii comb.: 352 - 298 g/km; Clasa de emisii: 459/2012; CO2-Clasa de eficiență: G-E* | Combined fuel consumption of the RAM 1500 models with the available V8 petrol engines: 14.9 - 12.8 l/100km; CO2-Emissions comb.: 352 - 298 g/km; Emission class: 459/2012; CO2-Efficiency class: G-E*